Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun cu brate / fotoliu terasa outdoor Basket Chair

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64583 lei Lei
Cod produs
C480-2838
Out Of stock
Descriere
Scaun cu brate / fotoliu terasa outdoor Basket Chair

Basket este una dintre cele mai versatile serii de mobilier Gaber. Numeroasele culori, materiale, tapiterie si optiuni de cadru sunt o caracteristica deosebit de puternica care permite acestei colectii sa fie potrivita pentru mai multe scopuri.

Dar Basket Chair este in primul rand uimitor de frumos. Un fotoliu caracterizat printr-o compozitie grafica eleganta bazata pe alternante de spatii pline si goale, confera o personalitate puternica, facandu-l bogat si in acelasi timp delicat.

Scaunul Basket este inspirat din recipientele traditionale din rachita din care designerul a extrapolat liniile structurale principale pentru a crea un nou obiect decorativ; un container in care sa stai confortabil; capabil sa caracterizeze mediul inconjurator, mai ales din jocul ritmic care creeaza volum din indepartarea partilor sale. Scaunul Basket este potrivit pentru utilizare in interior si exterior; de la conferinta la pauza; de la birouri formale la saloane mai relaxate.

Alegeti dintre: rame cantilever sau traditionale de sanie, patru lame cu optiuni de pivotare, patru picioare din lemn sau picioare moderne din otel co-injectat din plastic. Si clasicul cadru metalic cu 4 picioare, vopsit in 6 culori diferite.

De asemenea, este disponibila o perna speciala detasabila, tapitata si anti-alunecare, care creeaza un contrast original intre materialele plastice si cele din material textil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura